Youtube/belgrademusic
Prekardašili: Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Najaktuelnija priča u poslednjih nekoliko meseci svoj epilog neće dobiti na sudu, kako je to bilo planirano, već na televiziji!

Kriminalac Kristijan Golubović i starleta Stanija Dobrojević naći će se oči u oči prvi put nakon verbalnog sukoba, koji je ispraćen brutalnim pretnjama, svađama, pa čak i krivičnim prijavama i to večeras u emisiji „Amidži šou“. Umesto sudije, u ulozi medijatora naći će se Ognjen Amidžić.

Najpoznatija srpska starleta nedavno je doputovala iz Amerike kako bi se pridružila zadrugarima, kao što je bilo i planirano, međutim, tu odluku je promenila u poslednjem trenutku zbog činjenice da nije izgladila odnos sa Golubovićem koga se, kako je rekla, plaši!

Izvor blizak Staniji  kaže da je bez problema prihvatila poziv da se pred kamerama suoči sa Golubovićem, jer, kako je istakla, nema šta da krije, a ako se situacija reši, onda će ući i u „Zadrugu“.

– Staniji je bilo jako teško kada je čula kakve joj je pretnje uputio Golubović. Najviše je patila zbog toga što je u tom trenutku bila u Americi, a njena porodica nezaštićena u Novom Sadu. Plašila se da će im Kristijanovi ljudi nauditi i upravo zbog toga je ceo slučaj prijavila policiji i podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg prijatelja – kaže izvor.

– Kada je dobila poziv da se pojavi u emisiji u kojoj bi Kristijana pogledala u oči, Staniji nije bilo svejedno, ali je rešila da pobedi strah i skupi snage da se suoči s njim – kaže naš izvor.
Starleta je otkrila i svoju stranu priče i priznala da je razočarana ponašanjem Kristijana Golubovića, sa kojim je u jednom trenutku čak bila i prijatelj.

– U Srbiju sam se vratila isključivo zbog toga što sam protiv njega podnela krivičnu prijavu. Kada sam čula šta je rekao, shvatila sam da to više nema veze sa rijalitijem, da ta cela priča više nije samo šou program, već da je u pitanju moj život! Uplašila sam se, što je i normalno – rekla je starleta i dodala:

– Najteže je bilo mojoj porodici, oni nisu iz ovog sveta. Oni ovo jako teško doživljavaju. Mojoj mami je bilo najteže. Morala je da sluša pretnje, raznorazne klevete na moj račun i sve to joj je teško palo – ispričala je starleta, i prisetila se zbog čega je prekinula prijateljstvo sa Golubovićem.

– Kristijan i ja smo bili jako dobri prijatelji na „Farmi 6“ i sve je prestalo kad su se kamere ugasile, shvatila sam da je čovek glumac i da nije ono što se predstavlja kad je krenuo da mi traži novac. Dala sam mu pola novca, da bih kupila svoj mir – rekla je ona za emisiju „Premijera vikend specijal“.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here