Printscreen
Dušica Grabović

Prvo televizijsko pojavljivanje pevačice Dušice Grabović nakon skandala vezanog za organizovanu prostituciju pomno je ispratila nekadašnja zadrugarka Jelena Krunić.

– Koje vređanje inteligencije. Upravo gledam Jutarnji program i ne znam da li sam se još razbudila ili jok. Prvo, šta ste se us… ako niste krivi, sklopite rečenicu kako treba. Drugo, koga boli k… za bakšiš. Treće, ne idite kao kiša oko Kragujevca, pričajte o temi, šta celu noć “pevanja” sa drugaricama koje “vodiš na nastup”?! – zapitala se Jelena Krunić posle gostovanja Dušice Grabović na “Pinku” ovog vikenda.

– Ko još peva celu noć, led ti j…?! Uz “dužno poštovanje”, džaba vam pranje na ruke, 90 stepeni, hemijsko, džaba! I to na nacionalnoj televiziji! Bolje se legalizujte i plaćajte porez državi, lakše i vama i državi. Šta ja gledam i slušam, ja sam majmun još gluplji. A advokat, bolje da sam ja sela da je branim, druže, bila bi uverljivija 900%. Čovek se preznojio i ponavlja kao papagaj jedno te isto. Kao da ga je pokupila sa autobuske stanice. I isto ona: “Zaradila sam 40.000 evra, ali neću da pričam o sumama!”. Elem, Signal i Telegram su aplikacije koje se ne mogu pratiti kao Viber i Vacap – dodala je Krunićeva.

– Policija – njene kolege! “Kraljice bakšiša”, bolje da nisi ni dolazila, uhapsiće te odmah posle Jutarnjeg. Ja gasim ovo! – zaključila je Jelena na društvenim mrežama.

Podsetimo, Dušica je u emisiji Jovane Jeremić rekla šta ima na ovu temu.

– Mene je taj Nikola zvao odavno, ja ne brišem poruke, kod mene možete naći sve u poslednjih 5 godina. Ne sećam se kad me je zvao, bio je prošle godine, sećam se tog razgovora. Ja sam u priči, pevam da, ja vodim svoje drugarice na žurke. To sam razumela kao poziv za pevanje. U Majamiju sam pevala 6 sati bez da sam popila vodu, ali sam zaradila veliku sumu i pomogla svojoj porodici – pokušavala je da se opravda pevačica u emisiji “Novo Jutro”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here