Milica Starović zauzela je četvrto mesto u finalu jednoseda na 500 metara na Eropskim igrama u Minsku.

Starovićeva je finale po veoma jakom vetru u prsa izveslala za 2 minuta 06 sekundi i 226 hiljaditih delova, što je bilo dovoljno za četvrto mesto.

– Duvao je užasno snažan vetar u prsa i na stazi je bilo izrazito teško i ja sam dala sve od sebe da izveslam dobru trku u tim okolnostima. Utisci se još uvek nisu slelgli, s obzirom da sam tek izašla iz čamca – naglasila je Milica po završetku trke.

Videla sam na ekranu da je moje ime izašlo četvrto. Poslednje četiri godine na Evropskom osvajam četvrto mesto u gustim trkama, ali ne mogu biti nezadovoljna jer znam da vredno radim i posedujem kvalitet i vredim za borbu za medalje i nadam se da će se to obistiniti„, optimistična je Starovićeva.

Zlatnu medalju Minsku osvojila je domaća takmičarka Volha Hudženka (2:03.929), srebro je pripalo Danuti Kozak iz Mađarske (2:04.176), dok je bronza otišla Dankinji Emi Jorgensen (2:04.989).

Milicu danas očekuje i finale u jednosedu na 200 metara, koje vesla u 13 sati i 20 minuta.

– Imamo otprilike oko tri ipo do četiri sata između trka i sada ću odmah da idem da se oporavim od ove trke i da se pripremim za dvestotku. Kada se sve završi imaću vremena da razmišljam o svemu na tenane – otkrila je planove Milica.

Izvor:
Vestionline, Kajakakaški savez Srbije

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here