ATAImages
Stefan Živojinović

Stefan Živojinović nedavno se uselio u novi stan, a sada uveliko razmišlja da investira u hotelijerstvo i to na Kopaoniku.

Kako “Blic” saznaje , pevač želi da kupi plac kako bi čitav projekat sam osmislio u saradnji, naravno, sa arhitektama i dizajnerima.

– Stefan je ovu svoju zamisao, koja se dugo krčkala u njegovoj glavi, nedavno saopštio roditeljima Bobi i Breni koji su ga podržali. Generalno Živojinovići su veliki domaćini i ugostiteljstvo im ide od ruke, što je i Stefan nasledio. Za razliku od Viktora koji je uvek sanjao o restoranu, koji je i otvorio, Stefana su zanimali hoteli, spa centri i turistički objekti. U okviru toga se podrazumeva da su i restorani, što mu je dodatni izazov jer oba brata mogu da ga posavetuju – otkriva za “Blic” jedan od Stefanovih prijatelja i dodaje:

– Stefan je nedavno boravio na Kopaoniku, a to je jedna od njemu omiljenih destinacija, i raspitivao se za placeve koji se prodaju. Kako on želi da njegovo zdanje bude u mirnom delu, okruženo šumom i sa velikim dvorištem u kojem bi mogao da smesti bazen, jedan od agenata mu je pokazao tri lokacije. Stefanu se posebno dopala jedna na kojoj se ukršta ruža vetrova, što bi ujedno bila i vazdušna banja pa su sve prilike da bi za tu mogao da se odluči.

Prema saznanjima “Blica”, Živojinović bi da sada kupio plac, a onda lagano počeo sa prikupljanjem dozvola i nacrta za hotel jer je to velika investicija koju nije lako odjednom finansirati.

– Stefanu je muzika život i snimanje pesama i nastupi su mu prioritet, ali bi voleo dok je mlad da započne i sopstveni biznis. Svestan da svakom poslu treba nekoliko godina da se razvije, on je odlučio da zagrize i izgradi hotel. Stefan je perfekcionista i to se neće dogoditi preko noći, ali pažljivo je osmislio svaki detalj koji bi arhitekte trebalo da pretvore u delo. Stefan je dugo živeo na Floridi i tamo je upoznao mnoge hotelijere sa kojima je pričao o biznisu. Sa druge strane, puno je putovao i pažljivo prikupljao ideje koje će sada spojiti u svoj projekat – kaže naš izvor i ističe da ima podršku cele porodice, naročito što se radi o planini na koji svi vole da idu kako leti, tako i zimi.

Dok je boravio na Kopaoniku, Stefan je na društvene mreže kačio fotografije prirode, pa smo odlučili da ga pitamo i da li je to možda jedna od potencijalnih lokacija. Međutim, on na naše pozive i poruke nije odgovarao.

Stefan: Biznis me zanima

Nakon što je njegov singl “Od večeri do jutra” postigao veliki uspeh, Stefan je otkrio da mu je ugostiteljstvo velika ljubav.

– Uvek sam bio svestran. Iako sam sada 100 posto u muzici, voleo bih možda da otvorim i svoj restoran… sigurno ću se nekada i biznisom baviti, nema veze što sam muziku odabrao. Ono što volim najviše je to što su mi moji rekli da će me prepustiti sebi, jer sam moram da naučim o poslu kojim se bavim. Stvarno sam zadovoljan – rekao je pevač nedavno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here