Tanjug
Nebojša Stefanović

Povodom optužbi koje je na njegov račun danas izrekla bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović, oglasio se ministar odbrane Nebojša Stefanović.

– Nebrojeno puta sam lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su protiv mene u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi. Dobijao sam i sudske presude protiv onih koji su lagali da sam radio nezakonito i da sam imao veze sa kriminalom. Svaku od tih laži sam do sada razotkrio, sam ili preko suda, verujući da je to jedini ispravan način da odbranim sebe, svoju porodicu i svoju državu kojoj odano služim. Pošto se ti napadi čistim lažima protiv mene nastavljaju, nastaviću i ja isključivo istinom, kao i do sada – naveo je Stefanović u saopštenju.

– Nastaviću još jače, jer napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka. Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka – dodao je on.

U narednih 48 sati odgovoriću na sve laži koje su o meni izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i do sada radio. A upravo istina koju ću izneti njih i plaši, pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći! – zaključio je ministar odbrane.

2 COMMENTS

  1. Stefanovicu, mislim da ona laze na velika usta, a ti gospodine ces joj biti cimer u zatvoru, normalan covek ( politicar) dao bi ostavku dugo u nazad kada je izbila afera sa tvoim ocem, ali vlast je cudo, ali ko visoko leti nisko pada,ministar odbrane?? dali si u zadnje vreme stao pred ogledalo?? sta si video,malog polu coveka koji nije sposoban ni u svojoj kuci da komanduje a kamoli armiji, bezi odatle ne sramoti srbiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here