EPA/ZOLTAN GEREGELY KELEMEN
Nebojša Stefanović

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je danas da je policija po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsila tri osobe zbog sumnje da su zloupotrebom položaja u Dajrekt medija kompaniji i RTS-u oštetili javni servis i građane Srbije za ukupno 688 miliona dinara.

Stefanović je na vanrednoj konferenciji za medije rekao da su te osobe krivična dela izvršile u peridu od avgusta 2009. do 2018. godine.

Dajrekt medija je bila forma Dragana Ðilasa.

Uhapšeni su direktor “Dajrekt medije” J.S. (47), kao i dvoje zaposlenih u marketingu RTS-a M.Ð. J. (61) i M. K. (55) zbog zloupotreba.

Krivičnom prijavom obuhvaćena je i nekadašnja direktorka u “Dajrekt mediji” J. D. (1975), koja je van zemlje, gde boravi vec duži vremenski period i za njom je raspisana potraga.

4 COMMENTS

  1. SAMO. Koja je brojka za , N.G.rasvetu ,fontan , Acu Lukasa , gondolu, grdelicku ,itd.itd. Hebite se lopuzeee alave!!!

    • Ne lupetaj,sta je jel ti smeta sto srbija polako ali sigurno prosperira,sto je Vucic stegao kais i tera narod da radi,bori se a ne samo kuka i zloupotrebljava sistem na razne nacine.Ocigledno je da je Srbija napredovala zadnjih 7 godina,od autoputeva,investicija,digitalizovanog sistema,polako i plate i penzije idu gore.

  2. Bećar banda.Sve lopov do lopova.Ima li ova Srbija časnih ljudi?Ima li?????????????????

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here