Stegnuti i nervozni zbog važnosti utakmice

0

Fonet
Očekivano teško: Velimir Gašić, pomoćni trener Partizana
 

"Mi smo u suštini očekivali jednu ovakvu utakmicu…pre svega zbog onoga što Solnok pokazuje u poslednje vreme…u velikoj meri su podigli nivo svoje igre…S druge strane mi smo bili opterećeni samom činjenicom da je svaka utakmica od vitalnog značaja za nastavak
borbe za plej-of. Sigurno kod igrača proizvodi stegnutost i nervozu u pojedinim situacijama", rekao je Gašić na konferenciji za novinare.

Partizan je u hali Pionir pobedio Solnok sa 62:55 u 14. kolu ABA lige. Gašić je kazao da je 14 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu dodatno povećalo nervozu, ali da je ekipa pokazala timski duh.

"Mislim da smo zaista odigrali jednu zaista intenzivnu utakmicu. Igrali smo agresivnu odbranu i bili smo apsolutno dominantni u skoku…Mislim da su pred nastavak drugog dela lige veoma značajni timski duh i zajedništvo igrača. Večeras nisu bili kompletni i Saša (Pavlović) se povredio, a zajedništvo i timski duh doveli su do toga da pobedimo veoma nezgodnu ekipu Solnoka", rekao je Gašić.

On je dodao da će se sutra više znati o težini povrede Pavlovića, koji je iskrenuo isti zglob koji je povredio pred gostovanje u Rumuniji, kao i da Đorđe Gagić, takođe zbog povrede, neće igrati u subotu u Novom Mestu protiv Krke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here