Sterilizuju se zbog zločinačkog gena!

0

Getina je priznala da je pre nekoliko godina uradila sterilizaciju jer ne želi da rađa decu i da se geni koje deli sa svojim ozloglašenim stricem prenesu na nekog drugog.

 

Adolf Ajhman koji je slao evropske Jevreje u logore smrti, ostavio je iza sebe sina Rikarda koji se stidi da priča o tome ko mu je bio otac. On nikad neće shvatiti zbog čega je njegov otac postao jedan od glavnih kreatora holokausta.

 

Hitler nema potomaka ali zato mnogi koji su ga okruživali ostavili su iza sebe porodice. Neki se čak sećaju da ih je Hitler ponekad tapšao po glavi.

 

Dokumentarac izraelskog reditelja Kanoha Zevija "Hitlerova deca" otkrio je mnoga lica koja se stide onoga što su njihovi preci radili.

 

Niklas Frank je bio Hitlerovo kumče, a otac mu je bio nacistički guverner okupirane Poljske. Kad god pomisli na to koliko je njegov otac poslao ljudi u logore smrti oseti gađenje i prezir.

 

Reditelj je uspio da pronađe fascinantnu sličnost između emocija onih koji su bili uključeni u programiranje holokausta i onih koji su preživeli. Neki su imali priliku da upoznaju decu od onih što su ih mučili i progonili.

 

Betining brat je takođe odlučio da se steriliše jer nije želeo da mu deca budu čudovišta. Dovoljno mu je što liči na ujaka.

 

Herman Gering je osuđen na smrt zajedno s 11 nacističkih vođa u Nirnberškom procesu 1946. godine. Međutim, noć pre egzekucije on je izvršio samoubistvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here