Šteta u “Pioniru” posle derbija 500.000 dinara!

0

 

"Utvrdili smo da je polomljeno više od 200 stolica, da su iskrivljeni nosači i da je šteta učinjena i u drugim delovima hale. Prema našoj prvoj proceni visina štete ne može da bude manja od 500.000 dinara", kazao je direktor opšte službe SPORTskog centra "Tašmajdan" Vladan Sekulić.

 

On je napomenuo da je dvorana Pionir osigurana, ali da u našoj zemlji nema osiguravajućeg društva koje želi da nas potpuno osigura od divljanja navijača.

"Zato ćemo biti prinuđeni da potražujemo naknadu štete od organizatora jučerašnje utakmice. Koristim ovu priliku da pozovem SPORTske klubove koji su organizatori utakmica u Pioniru da apeluju na svoje pristalice da ne uništavaju našu dvoranu i ne nanose štetu imovini koja pripada svim Beograđanima", dodao je Sekulić.

 

Sinoćnu utakmicu u kojoj je Crvena zvezda pobedila Partizan sa 97:88, obeležili su brojni incidenti. Tokom utakmice bilo je dva prekida, a zbog opšte tuče na terenu
početkom poslednje deonice isključena je većina igrača oba tima, pa su meč nastavila trojica igrača crno-belih i petorica košarkaša Zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here