Foto: MN Press
VK Radnički Kragujevac

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je da se nada da će njegov tim napraviti iznenađenje protiv grčkog Olimpijakosa u Ligi šampiona.

U prvom meču drugog dela Lige šampiona u Kragujevcu, Radnički u sredu od 20.30 sati dočekuje ekipu Olimpijakosa iz Atine, koja je jedan od glavnih favorita za trofej.

Grčki predstavnik trenutno zauzima drugo mesto na tabeli, sa bodom zaostatka za vodećom Brešom, od koje je i pretrpeo jedini poraz u Italiji.

– Olimpijakos je jedan od glavnih pretendenata na titulu. U dosadašnjem toku sezone su uz Brešu, pokazali najviše i bili konstantni kroz sve mečeve. Želimo da popravimo utisak iz prvog duela u Atini, gde smo bili konkurentni do poslednje četvrtine – rekao je Stevanović za klupski sajt.

U prvom duelu, ova dva rivala koji je odigran pre desetak dana u glavnom gradu Grčke, domaćin je slavio sa 11:7.

– Očekujem da budemo još bolji, jer imamo kontinuitet dobrih igara iz Regionalne lige, ali je isto tako potrebno da se do utakmice odmorimo i osvežimo od tog napornog turnira. Nadam se da će tribine biti popunjene, da će doći i popularni “crveni đavoli” i da ćemo u takvoj atmosferi pružiti i više od svog maksimuma i iznenaditi Olimpijakos – rekao je Stevanović.

Znamo šta moramo da uradimo kako bismo bili rezultatski konkurentni sve vreme i na kraju dobili utakmicu, kaže vaterpolista Miloš Ćuk.

– Ovaj duel dolazi nam u teškom trenutku, posle četiri meča na turniru Jadranske lige na kojima smo se stvarno mnogo iscrpeli, ali se nadam da ćemo se malo oporaviti kroz poslednja dva treninga i pred našom publikom odigrati najbolju utakmicu. Sigurno da je veliki motiv za nas što igramo protiv Olimpijakosa i daćemo sve od sebe da pobedimo – kazao je Ćuk, najbolji strelac Radničkog u Ligi šampiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here