Instagram
Milena i Frano Lasić

Glumac i muzičar Frano Lasić i njegova supruga, beogradska likovna umetnica Milena Lasić, dobili su svoje prvo zajedničko dete. U srpskoj prestonici Milena je na svet donela dečaka. Lepe vesti potvrdila je i novopečena majka, koja je još uvek sa sinom na oporavku u bolnici.

– Dečak je stigao 29. novembra, ponosni smo i presrećni – otkrila je za Gloria.hr Milena Lasić, koja sa suprugom Franom još uvek veća između dva imena, od kojih će jedno nadenuti malom mezimcu.

Mališan je prvo dete harizmatične umetnice i četvrto dete dubrovačkog šarmera. Kada su saznali da će postati roditelji – bili su van sebe od sreće.

– Skakali smo od sreće, ljubili se i grlili kad smo saznali da ćemo postati roditelji – izjavila je Milena za magazin “Gloria” kada je sa suprugom podelila lepe vesti o prinovi.

Njihov sin stigao je kao najveća kruna ljubavi koja traje već osam godina. Par je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, a pre nego što su odlučili da ozakone vezu, proveli su tri godine u ljubavnoj romansi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here