Stigli do bodova, ostali bez Kupa!

0

Bez napora: Momenat sa meča naše ekipe protiv Renvegera SV
 

U drugom poluvremenu KE-Srbija 08 imala je terensku inicijativu i zapečatila je trijumf pogotkom Nemanje Stojanovića u 90. minutu.

KE-SRBIJA 08: Milovanović, Stojanović, Koturović (Ostojić), Marić, Zečević, Perić (Soltani), Tomić, Josipović, Živković, Jevremović (Kostić), Kose.

Fudbaleri KE-Srbija 08 protekle nedelje odigrali su i četvrtfinale Toto kupa. U susretu protiv bečkog ligaša FAVAC naši fudbaleri su prikazali odličnu igru, ali nisu imali sreće u izvođenju penala. FAVAC je slavio tek izvođenjem penala sa 8:7, dok je u regularnom toku završeno 1:1.

Srpski tim, iako oslabljen za više standardnih prvotimaca, prikazao je odličnu partiju. Od početka KE-Srbija 08 kontrolisala je igru, a u 26. minutu došla je i u vođstvo golom Bobana Ilića. I u nastavku KE-Srbija 08 borila se lavovski protiv, po rangu, jačeg tima. Od 72. minuta čak i sa igračem manje, pošto je Đokić isključen zbog grubog faula. Na kraju SPORTska sreća poslužila je više bečkog ligaša, koji je u izvođenju penala bio uspešniji i tako ušao u polufinale. Svakako, i ulazak u četvrtfinale Toto kupa veliki je uspeh za tim trenera Branka Cvetkovića.

Ovog vikenda KE-Srbija 08 kod kuće, u prvenstvu, dočekuje trećeg na tabeli 1980 Vijen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here