Stigli novi farmeri!

0

Poznate ličnosti koje će živeti (i svađati se) bez luksuza gradskog života drugi put su ušle na najpoznatije imanje u Barajevu, gde neće imati nikakav kontakt sa spoljnim svetom, a moraće da se suoče sa teškim seoskim poslovima i uslovima.

 

Na Farmu su ušli dobri drugari Marija Šerifović i Dragan Marinković Maca od kojih se očekuje da budu bez dlake na jeziku i, u najmanju ruku, najzanimljiviji tandem. Ništa manje zanimljivi neće biti ni Maja Odžaklijevska i Ivan Fece Firči, nekadašnji bubnjar grupe EKV.

Takmičari će se naredna tri meseca boriti za nagradu od 100.000 evra, koju je u prvoj sezoni osvojio Milan Topalović Topalko.

 

Za ljubavna dešavanja biće zadužen folkerski ljubavni par Milena Ceranić i Nemanja Stevanović, a i političar Raka Radović. A, na selu će, osim njih, još  biti i Gagi Đogani i njegova sestričina, pevačica Indi, učesnik rijalitija Operacija Trijumf Nikola Sarić, voditelj Vladimir Stanojević, pevačica Zorica Brunclik, voditeljka Pinkove emisije "Siti" Iva Smiljanić, voditelj emisije "Luda kuća" na TV Košava Dejan Stanković, manekenka i mis Srbije 2007. Milena Božović, pevač narodne muzike Miloš Bojanić.

Farmeri će se i dalje mučiti sa poljskim toaletima, kupanjem u buretu, grejanjem uz "smederevac", neudobnim krevetima i vodom iz bunara. Jedina razlika između bivših i budućih takmičara jeste ta što su prvi takmičari uživali u novom pokućstvu, dok će se novi služiti polovnim i dotrajalim stvarima.

 

Objekti koje su prošli stanari sagradili su srušeni, pa će novi morati da sve grade ponovo, a tu je i bašta koju će samo da zaseju, okopavaju…

 

Svi se slažu da će im najviše faliti moderna sredstva komunikacije, pa zatim prijatelji i porodica, kao i komfor gradskog života. Većina se slaže da bi seks na Farmi bio OK, ako ga kamere ne bi snimile. Ali, da li se slažu kao ljudi i članovi seoskog tima, videćemo u narednih 14 nedelja…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here