Kaže se da je stil utkan u DNK. Onda nije čudno što se osećaj za odevanje po poslednjoj modi nasleđuje s roditelja na decu. “Potomci” poznatih ikona stila od malih nogu su besprekorno obučeni i, kako kažu stilisti, usmereni na pravi modni put. Titulu jedne od najbolje odevene porodice na planeti nose Bekamovi.

Nedavno su modni kritičari mogli da vide nov porodični portret koji je Viktorija postavila na Instagramu. Kreatorka je samo nekoliko dana ranije okačila fotografiju sebe u belom odelu koje je nosila i tokom slikanja sa porodicom. U opisu je rekla da joj je to omiljeno belo odelo iz nove kolekcije VB brenda. Po svemu sudeći, Viktorija ne samo da je ovekovečila trenutke sa najmilijima već je iskoristila priliku da promoviše svoju modnu marku.

Za nepunih 20 sati porodični portret Bekamovih je sakupio više od milion lajkova. Dejvid je za ovu priliku izabrao bele “tenisice”, teksas košulju i teget pantalone. U tom duhu je odeven i najmlađi sin Kruz. Romeo je za ovu priliku imao urbaniji izgled sa crvenim er maks patikama. Najstariji sin Bruklin već izvesno vreme nosi titulu savršeno odevenog mladića. Inspiracija su mu prošla vremena, pa neretko na sebi ima tregere, džepni sat, kapice od tvida poput junaka filma “Veliki Getsbi”… Za slikanje sa najmilijima obuo je starke, koje je uklopio sa zelenim pantalonama, braon kaišem i košuljom na pruge. Viktorijina i Dejvidova ćerka Harper očarala je sve haljinicom u karo dezenu.

Najpoznatija italijanska porodica koja je sinonim za visoku modu nosi prezime Versaće. Zna se da je kreator Đani Versaće stvorio imperiju koju je nakon njegove smrti nasledila sestra Donatela.

I pare nemoćne pred šundom

Porodica Kardašijan-Džener se svim silama bori da dospe na tron najstilizovanije. Sestre Kim, Kortni, Kloi, Kajli i Kendal ne žale novac kada je garderoba u pitanju. Ipak, iako u većini slučajeva imaju pomoć stilista i skupocene komade odeće, neretko ih kritičari dočekaju na nož i obelodane da su ove lepotice oličenje šunda i kiča, a u prilog tome idu fotografije od pre desetak godina.

Izvor:
A. Šišić