Stiže i pametna majica

0

Vi vežbate, a majica sve meri i daje savete
 

Firma "OMsignal" kreirala je "bio-osetljivu majicu" koja se povezuje s aplikacijom i daje vam korisne informacije kao što je broj otkucaja srca ili broj udaha i izdaha u minuti.

 

Ovu pametnu majicu možete programirati da vas upozori kada broj otkucaja srca pređe iznad ili padne ispod određene vrednosti koju ste zadali. Takođe će vas savetovati kako da ispravite nepravilno disanje.

 

Majica je napravljena tako da može da se nosi i van teretane. Sve što treba da uradite je da uključite "Lifesttyle mod" kako bi majica pratila temperaturu vašeg tela, nivo stresa i nivo aktivnosti.

 

Majica koristiti blutut vezu za slanje podataka na telefon putem "male crne kutije" koja je u njoj ušivena. Možete je nositi maksimalno tri dana neprekidno, bez potrebe za punjenjem.

 

Napravljena je tako da ima mogućnost da poboljša cirkulaciju krvi i držanja tela. Pere se u mašini, kao i ostala garderoba, i ne zahteva bilo kakav poseban tretman u održavanju. Kompanija "OMsignal" saopštila je da će prve isporuke pametnih majica početi ovog leta.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here