Pexels

Mlad mesec u znaku Raka dolazi 5. jula i na poseban način će ojačati energiju Sunca, Meseca i Sirijusa koji će se naći u retkoj astrološkoj usklađenosti.

Sa ovom pozitivnom energijom koja teče oko nas, pozvani smo da tražimo radost, da zauzmemo optimističan pristup i da dopustimo energiji ljubavi da nas vodi kroz život.

Mlad mesec u znaku Raka uvek je vreme kada je naša srčana energija pojačana i kada se možemo povezati sa energijom saosećanja, ljubavi i oproštaja. Talasi mladog meseca u znaku Raka takođe mogu povećati našu osetljivost, i iako moramo paziti da ne preuzmemo emocije koje nisu naše, takođe možemo postati slobodniji.

Možda ćemo lakše prepoznati suptilne poruke srca ili bolne osećaje koje nam srce i telo šalju. Osećanja mogu biti naš vodič, ali često je teško razumeti šta nam pokušavaju pokazati ili reći. Pod mladim mesecom u znaku Raka, uz pomoć Sirijusa, možda ćemo zaista moći prodreti kroz sve nejasnoće i videti šta se krije ispod svega, posebno na nivou srca.

Venera, planeta ljubavi i odnosa, takođe je aktivna pod ovim mladim mesecom, dodatno pojačavajući već snažne energije usmerene na srce. Otkrićemo da su odnosi upravo ono što je najvažnije pod ovim mladim mesecom u julu.

Mlad mesec obično donosI nove prilike i privlače željene stvari k nama, pa je ovo moćno vreme za postavljanje namera i razmišljanje o tome šta želimo stvoriti u svom životu.

Iako će promene biti prisutne na kolektivnom nivou, neki od nas će posebno snažno osetiti ovu ljubavnu i oslobađajuću energiju. Astrolozi veruju da će ova tri horoskopska znaka doživeti značajne promene na ljubavnom planu.

Rak

Kao znak kojim vlada Mesec, Rak će najviše osetiti energiju mladog Meseca u svom znaku. Ovo je vreme kada će se Rakovi osećati posebno povezani sa svojim emocijama i intuitivno će znati šta im je potrebno da bi se osećali voljenima i sigurnima. Pojačana srčana energija pomoći će im da izraze ljubav i saosećanje prema drugima, a njihovi odnosi će cvetati.

Škorpija

Škorpije, poznate po svojoj intenzivnoj emocionalnoj prirodi, osetiće pojačanje emotivne energije pod uticajem ovog mladog meseca. Ova energija će im pomoći da se otvore i pokažu svoju nežniju stranu, što će pozitivno uticati na njihove odnose. Takođe će im biti lakše da oproste i puste prošle povrede, što će im omogućiti da se kreću napred s ljubavlju i razumevanjem.

Ribe

Kao jedan od najosetljivijih znakova, Ribe će intenzivno osetiti uticaj mladog meseca u Raku. Ovo je vreme kada će se Ribe osećati posebno povezane sa svojim srcem i intuicijom. Mogu očekivati dublje emocionalne veze sa voljenima, a njihova sposobnost saosećanja i razumevanja biće pojačana. Ova energija će im pomoći da jasno vide svoje emocionalne potrebe i izraze ih na zdrav način, prenosi Zadovoljna.rs.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here