Superstar TV
Dileme i pitanja koja traže odgovore

Bunar mnogi smatraju za čuvara izvora života, simbolizuje mir, kod mnogih budi nemire kada u njega pogledaju i vide svoj odraz.

Upravo ovako počinje i nova serija pod istoimenim nazivom “Bunar”. Priča je o uspešnom profesoru Radomiru (Igor Đorđević), koji ima aferu sa studentkinjom.

Kad se za to sazna, izbija veliki skandal. Onda profesor Radomir beži iz grada i seli se u svoje rodno selo u Šumadiji, da se skloni i razmisli o svemu. Tamo mu živi rođena sestra Naca (Nataša Ninković). Na početku će izgledati da je tu da se nađe bratu u nevolji, a u stvari ona će gledati da izvuče neku korist od novonastalog haosa oko seksualnog skandala.

Radomir, zapravo, beži od đavola u sebi. Od bekstva od đavola, preko dobrote i pokušaja dobrote do povratka đavolu. Rastrazan između prošlosti i budućnosti, zarobljen u sadašnjosti, profesor često gleda svoj odraz u bunaru koji krije mnoge tajne, i otkriva njegove najdublje nemire.

Bunar je srpska dramska televizijska serija čiji su tvorci Predrag Gaga Antonijević i Igor Đorđević.

Pored Igora Đorđevića (Radomir) i Nataše Ninković (Naca), uloge tumače: Milica Janevski, Denis Murić, Zoran Cvijanović, Iva Milanović, Nenad Okanović, Miodrag Dragičević, Mina Nikolić, Boris Milivojević, Ljubomir Bandović, Branka Katić, Tatjana Kecman, Nikola Pejaković, Bogdan Diklić, Marko Janketić, Luka Grbić, Nenad Jezdić, Milica Stefanović, Lazar Nikolić, Miloš Samolov, Dejan Tončić, Milivoje Obradović i Milica Gojković.

Vreme emitovanja serije “Bunar” je vikendom u 21 čas na kanalu Superstar koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u subotu (5. novembra) u 21 čas.

Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u hit seriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here