Stiže Socialmatic – Polaroid za Instagram

0

youtube.com
Nova igračka za hipstere, modne blogerke, one što bloguju o hrani i ostale kreativce

Kada se zna da je pomama za kačenjem slika na društvenim mrežama zahvatila ceo svet kako neka pandemija i ne čudi što je aparat već rezerviše na Amazobu i to po ceni od 299,99 dolara. Na tržištu će se pronaći za manje od 20 dana, 1. januara sledeće godine.

Socialmatic je uređaj odmah po snimanju može da izbaci fizičke fotografije, po čemu je Polaroid i poznat, ali ovaj aparat te fotografije postavlja i na internet. Aparat ima prednju kameru od 14 megapiksela, kao i pozaidnsku od samo dva megapiksela, a obe imaju ugrađen i blic.

Raspolaže sa skromna 4GB ugrađene memorije, što je moguće proširiti dodatno do 32 GB. Zanimljivo je i to da ima i ugrađene stereo zvučnike.

Operativni sistem je prilagođena verzija Androida, kojom upravljate putem ekrana osetljivog na dodir, dijagonale 4,5 inča (11,4 cm). Naravno, dolazi s ugrađenim filterima. Spaja se na internet samo putem bežičnog interneta, a tu su i Bluetooth i GPS. Moguće je dodati i QR kod na fotografiju, što bi trebalo pomoći pri praćenju njenog života na internetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here