instagram/biljanatipsarevic
Biljana i Janko Tipsarević

Kreatorka Biljana Tipsarević u trećem je mesecu trudnoće, a teniser Janko ne može da sakrije sreću jer će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

U porodici Tipsarević ima razloga za slavlje jer je poznata kreatorka Biljana u drugom stanju, saznaje “Blic”.

– Biljana i Janko su oduvek želeli da imaju veliku porodicu i taj san ima se sada ostvaruje. Ona je pre nekoliko nedelja saznala da je u drugom stanju i nije mogla da sakrije sreću. Kada je pozvala supruga Janka da mu saopšti da će im porodica biti veća za još jednog člana, on je bio presrećan. Njih dvoje su se složili da će ovu vest reći samo najbližim članovima porodice, a kada bude vreme, pohvaliće se i u javnosti – kaže naš izvor blizak porodici Tipsarević i dodaje da su Janko i Biljana saopštili i ćerki Emili lepe vesti.

– Mala Emili je oduvek tražila mami i tati da joj podare brata ili sestru. Njih dvoje su seli s njom i rekli joj da će joj se želja ostavariti i da će pred leto dobiti batu ili seku. Ona je skakala od sreće – dodaje izvor Blica.

– Ona se odlično oseća i nema velikih mučnina u trudnoći pa joj neće biti problem da radi. Biljana je nedavno završila modnu kolekciju koju će uskoro prezentovati, a ima još planova koje treba da realizuje do porođaja – kaže izvor blizak Tipsarevićima.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime