twitter.com/historyoffootball

Novi teren u Ričmondu polako postaje neosvojiva tvrđava za rivale Ficroj Siti Srbije. Pa čak i za ekipu Ročmonda koja je donedavno igrala na Kevin Bartlet Rizrvu, a sada kao domaći teren koristi Srpski sportski centar u Kizborou.

U duelu dva može se reći pobratimljena kluba, nije bilo pardona. Igralo se žestoko, oba tima su želela pobeu, ali je na kraju zasluženo slavila Srbija rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Damir Stoilović u 34. minutu i lansirao tako ekipu Srbije na treće mesto na tabeli Prve lige Viktorije (grupa jugoistok).

Trener Kovačević se opredelio za sastav: Valeze, Miloš Ilić, Barberoglu, Sotiropulos, Lakić, Lis, Milojević, Stoilović, Ospina, Pimenta, Maksim Ilić. Igrali su još: Ejtken, Papadimitriju, Pavasović i Ičigi.

Ekipa Ficroja će imati priliku da nastavi seriju dobrih rezultata iduće subote od 15.00 časova, kada igra u gostima protiv Varagul Junajteda, rivala iz donjeg doma tabele.

Srbija je trenutno treća na tabeli sa istim brojem bodova kao drugoplasirani Malvern Siti i pet manje od vodeće Borundare.

Favorit upisao trojku u Dajaneli

Još jedan favorit je odneo bodove iz Dajanele. Beli orlovi jesu pružili jači otpor drugoplasiranom Frimentlu, nego pre nedelju dana lideru Prve lige Zapadne Australije, aliu je ishod opet isti – 0:2 (0:1).

Ekipa Bobija Despotovskog očigledno nije imala sreće ni sa žrebom u višem rangu, pa je u samo četiri meča zaredom igrala protiv prva tri tima na tabeli.

Svaki put su pokazali ogromnu borbenost i želju da se odupru kvalitetnijim rivalima, ali se još jednom videlo da imaju problem sa realizacijom, što prethodnih godina u nižem rangu nije bio slučaj.

Orlovi su igrali u sastavu: Pilkaridis, Kjuser, Dijaz, Lino, Anga, Meki, Mekgigan, K. Despotovski, Njegić, Taker, Salmon. Dajanela je trenutno 11. na tabeli sa četiri boda iz osam mečeva.

U narednom kolu srpski klub gostuje Rokingem Sitiju. Meč se igra u subotu od 15.00 časova, na terenu Lark Hil

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here