Stoja: Nikad me više neće zlostavljati

0

Jača nego ikad: Stoja

– To je tema o kojoj trenutno ne želim da govorim. Jednog dana ću, možda, o tome progovoriti, ali za sada ne. Posle tog iskustva izvukla sam pouku, jača sam nego pre i nikada više mi se to ne može dogoditi.

 

Fondaciju ću osnovati zato što želim da ženama ulijem ohrabrenje za bilo koji problem, pa i za taj. Moj moto je "Probudi se i prekini patnju" – kaže Stoja.

Ona priprema novi albumu koji će objaviti za "Grand" i, tvrdi, da joj se u izbor pesama niko neće mešati, pa ni Saša Popović, direktor "Granda", koji joj je zamerio što peva pesme sa lascivnim tekstovima.

– Pesme će biti onakve kakve ih ja budem birala, a to zavisi od momenta, osećaja i potreba u tom trenutku. Nema nikakvog opraštanja, kompromisa, ni razgovora. Sve je to šou biznis i u "Grandu" nije baš onako kako se piše po novinama, bar za nas pevače koji imamo izgrađeno ime.

Prodrmala estradu

– Svojom pojavom pre deset godina donela sam nešto novo i, kako mnogi kažu, prodrmala estradu. Dokaz za to je što su me mnoge koleginice imitirale, ali doslovno. Želele su da budu kao ja preko noći. Mnogi kompozitori su mi rekli kako su današnje "zvezde" tražile pesme "baš kao Stojine", ali imitacije su uvek osuđene na propast – kaže Stoja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here