Stojanović: Strpljivom igrom do pobede u Novom Pazaru

0

Slaviša Stojanović
 

"Svaka sledeća utakmica je odlučujuća i nemamo pravo na kiks. U Novom Pazaru nas čeka novi ispit i ako budemo koncentrisani i strpljivi ceo susret lakše ćemo do cilja. Pazar kod kuće teško gubi bodove i silno je motivisan da se plasira u evropska takmičenja", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

 

Zvezda sutra od 16.00 gostuje u Novom Pazaru u meču 24. kola Super lige Srbije.

Stojanović je naveo da ga ne brine što će crveno-beli na predstojećem gostovanju imati manju podršku na tribinama.

"Fudbal se igra zbog navijača, a publika u Novom Pazaru sigurno zna da ceni dobar fudbal. Retko kada se u Srbiji desi da je naših navijača manje na stadionu i to jedino što je u ovoj situaciji zanimljivo. Želimo da u dobroj atmosferi pokažemo sve ono što znamo", kazao je Stojanović.

 

Na stadionu u Pazaru, zbog procene da im se ne može garantovati bezbednost, neće biti navijača Zvezde, odnosno klub iz Ljutice Bogdana je odlučio da neće organizovano voditi navijače na to gostovanje.

"Naši navijači će sigurno naći put kako da budu na stadionu. Verujem da će organi reda učiniti sve da bezbednost bude na zavidnom nivou", rekao je Stojanović.

 

Prema njegovim rečima, Novi Pazar ima veoma iskusnu ekipu.

"Veoma su iskusna ekipa, taktički dobro funkcionišu i da nije tako ne bi bili tako visoko pozocionirani na tabeli", kazao je Stojanović.

 

Trener crveno-belih će na raspolaganju imati igrče, osim od ranije povređenih Abiole Daude i Novaka Martinovića. Fudbaler Zvezde Filip Kasalica rekao je da očekuje tešku utakmicu u Novom Pazaru.

"Očekuje nas teška utakmica, ali se nadam da ćemo zabeležiti pobedu, jer su nam tri boda veoma bitna. Ništa ne sme da nam bude alibi", kazao je Kasalica.

 

Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 56 bodova, dok je Novi Pazar peti sa 35 bodova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here