Printscreen
Stoja

Pevačica Stojanka Novaković Stoja otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica.

Već na samom početku karijere folk pevačice Stojanke Novaković Stoje pročulo se da se udala sa samo šesnaest godina, kao i to da je ubrzo nakon toga ostala udovica. Međutim, prema pisanju medija, pravi razlog zbog koga je ostala sama s malim detetom godinama je krila.

Naime, meštani ovog sela pokraj Zrenjanina ispričali su novinarima da je on skočio u reku u kojoj se udavio jer, navodno, njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snajku. Kako se priča, njima je smetalo što je ona bila kafanska pevačica.

– Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle venčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak. -priča jedan Stojin komšija.

Stoja je o ovoj temi, očekivano, vešto izbegavala da govori za medije. Ipak, jednom prilikom, pre nekoliko godina, otvorila je dušu i priznala da joj je u trenutku strašne tragedije najbitnije bilo da se ništa loše ne odrazi na njenog sina.

– Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete. Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dete doživeti loše, naročito što je rano ostao bez oca. Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam sa rođacima mog muža. Njegovi roditelji su nažalost, umrli – ispričala je pre nekoliko godina Stoja

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here