Vladimir Stojković nalazi se u izolaciji nakon što je utvrđeno da je zaražen virusom COVID-19.

U razgovoru za „Novosti“, golman Partizana je opisao kako se osećao pred utakmicu sa Mačvom.

– Sve se izdešavalo nenormalno brzo. Imali smo test dva dana pred utakmicu sa Mačvom na kojem sam bio negativan, sve je praktično bilo u najboljem redu i na dan utakmice. A onda sam odjednom u autobusu osetio neprijatnost, nelagodu i zatražio od doktora da mi izmeri temperaturu. Slomilo me maltene u trenutku i test u ponedeljak je pokazao da sam pozitivan, rekao je Stojković za „Novosti“.

Iskusni čuvar mreže je istakao da se sada malo bolje oseća, ali da situacija nije nimalo naivna.

– Spavao sam. Od jutros nemam temperaturu i opšte stanje mi je malo bolje, ali je to i dalje daleko od iole dobre situacije. Neverovatno je kako me je brzo slomilo, imam osećaj kao da me neko stalno udara po leđima, malaksao sam do te mere da se bukvalno jedva pomeram. Čini mi se da me boli baš sve što može da zaboli u telu.

Stojković je naglasio da je bio oprezan, ali da ga je korona ipak sačekala, a imao je i savet za građane.

– Zaista ne znam. Dešavalo se često i da se šale na moj račun, jer sam previše oprezan, sve mere predostrožnosti i distancu sam stalno poštovao. Pa ja u kući imam sigurno 500 maski, svuda sa sobom nosim alkohol i koristim ga konstantno za dezinfekciju. Zaista mi nije jasno kako se ovo dogodilo. Čuvajte se ljudi, ovo je ozbiljno zlo. Ne zanemarujte savete stručnih ljudi nikada, jer tek kada se nađete u ovoj situaciji možete da shvatite koliko virus korona može da bude opasan, kazao je Vladmir Stojković i dodao da se nada da će za 10-ak dana izaći iz izolacije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here