Golman Partizana Vladimir Stojković svojevremeno je prešao, posle nastupa u Zvezdi i Sportingu, u Partizan a posle toga je majicom sa natpisom “Oprostite mi moju ružnu prolost” dodatno razjario navijače.

Iako nije ni prvi ni poslednji koji je promenio stranu topčiderskog brda, život mu se pretovrio u pakao:

– Ja nisam čak ni direktno prešao iz Zvezde, ja sam prešao iz Sportinga u Partizan. Povredio sam ih, značio sam im verovartno. Možda su me gledali drugačije nego neke druge igrače koji su prešli -otvorio je dušu Stojković u emisiji “Teme do Arene”

Na pitanje da li je sporna majica produkt osvete ili nešto drugo rekao je:

– Prevashodno ja sam imao opciju dosta puta za Partizan i baš iz tih razloga što znam gde sam rođen ja sam to odlagao. Znao sam šta će mi se desiti sa životom, ako to uradim. U međuvremnu sam tri puta pokupavao da razgovaram sa Zvezdom oko povrtaka u klub, ali oni nisu imali u planovima mene. Desila se 2010, i prešao sam u Partizan. Izabrao sam da je za moju karijeru to najbolje. Mislio sam da je to pomaganje srpskom fudbalu kao što je to uradio i svojevremeno Vlade Divac, kada je iz NBA došao u Zvezdu.

– To je otišlo u krajnost. Posle te Đenove je krenula priča da sam preplašen da ću da prestanem da igram fudbal. ja sam hteo da pokažem da se nisam uplašen.

– A majica ko majica, to je bilo u tom momentu kao neki revolt sa kojim sam hteo da pokažćem da se nisam uplašio toga što je bilo u Đenovi. Onda su Grobari stali u zaštitu na meču protiv Hajduka izu Kule i sve je krenulo tako i sve se istinski promenilo. Ne mogu da lažem i da budem neiskren.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here