Vršilac dužnosti selektora Srbije Ilija Stolica naveo je posle remija sa Dominikanskom republikom (0:0) da nisu uspeli nagovoriti domaćina da ošiša travu i da su generalni uslovi bili daleko od idealnih.

– Nismo uspeli da ubedimo domaćine da ošišaju travu na terenu. A onakav teren kakav je bio više je odgovarao ekipi koja se brani. Drugi faktor je fizička pripremljenost, jer većina igrača nije bilo spremna za napor i ovo je bila prva utakmica. Treći nepovoljan uslov je temperatura od gotovo 40 stepeni razlike, sa minus 4 u Beogradu, došli smo ovde na plus 32-33 stepena – rekao je Ilija Stolica, a prenosi Sportski žurnal.

Stolica je siguran da je gol Miljana Vukadinovića u prvom poluvremenu bio regularan i da je linijski sudija doneo pogrešnu odluku kada je podigao zastavicu zbog ofsajda.

– Gol Vukadinovića je bio regularan, a poništili su ga mahači iz Dominikanske Republike… Na snimku smo videli da Lukić nije bio na putanji lopte i da je to bio pasivni ofsajd, pa je to po pravilima bio gol – zaključio je Stolica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here