EPA/STEPHANIE LECOCQ
Jens Stoltenberg

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izrazio je danas zabrinutost da bi sukobi u Ukrajini mogli da izmaknu kontroli i prerastu u rat između Rusije i NATO.

– Ako stvari krenu naopako, mogu krenuti užasno naopako – rekao je Stoltenberg u intervjuu za norvešku televiziju NRK, preneo je AP.

Prema njegovim rečima, u Ukrajini se vodi užasan rat, koji može prerasti u veliki rat između NATO i Rusije.

– Radimo na tome svaki dan da bismo to izbegli – istakao je Stoltenberg, prenosi Tanjug.

On je u intervjuu kazao da nema sumnje da postoji mogućnost totalnog rata, dodajući da je važno izbeći sukob koji uključuje više zemalja u Evropi, odnosno totalni rat.

7 COMMENTS

  1. То је ваша жеља.Али… једном смо се ослободили фашизма вођен навођењем Њемачке од американаца да нападну Русију.А сада исти режисер али уништавање Европе.Па изволите,ратујте за америку и НАТО.И њих чемо уништити.И смијешно да они ратују због својих интереса а дошки су преко океана.Гините….

  2. Bi mogao, da smete! Ali vi ste dobri samo u napadanju slabijih, pa ćak i tad ništaod vas, samo gomile kolateralnih šteta!

  3. Svaki dan radite na tome da bacate ulje na vatru. Šaljete oruzje Ukrahincima. Pa trebala je Rusija juče da vas bombarduje bre!

  4. Srbija uskoro u EU I NATO! Konačno svoji među svojima na svome! Živela Srbija Evropska Srbija zajedno sa narodima kojima pripada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here