EPA/Olivier Hoslet
Jens Stoltenberg

Nakon razgovora sa poljskim predsednikom Andžejem Dudom o današnjoj eksploziji u Poljskoj, generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da je “važno da se utvrde sve činjenice”.

Izrazio sam saučešće zbog gubitka ljudskih života. NATO prati situaciju i saveznici se konsultuju. Važno je da se utvrde sve činjenice – naveo je Stoltenberg na Tviteru, prenosi Si-En-En.

Poljski zvaničnici su saopštili da su dve osobe poginule u eksploziji u okrugu Hrubešov na istoku Poljske, ali bez potvrde da je reč o ruskim raketama.

Rusija je negirala umešanost, a njeno ministarstvo odbrane je saopštilo da “nije bilo nikakvih udara na ciljeve u blizini ukrajinsko-poljske državne granice”.

3 COMMENTS

  1. KOga oni lazu.godine 1939 Nemci su izcenirali napad Poljske na Nemacki i to je bio povod za rat Nemaca.Poceo je drugi svetski rata.Obo sada su iscenirali Englezi ili Amerikanci ili NATO da bi optuzili Rusiju za napad.ao u Buca,Racak,Markale i dr.Rusija to nije uradila jer krece ruska ofanziva i nema razloga za to bez ikakve sumnje.
    Zapad propada,gubi,nedstaje u moru lazi i propagande,Nece moci DECCCOOOOO

  2. Isto tako utvrditi sve cinjenice
    Iz 1999godine bombarovanja Srbije i da to NATO agresor Mora Srbskom narodu da plati i to svakom pojedinacno i plus bol.

  3. Jako vam cudna ta ruska raketa, nije mi jasno kako je uspela da pogodi onu prikolicu sa traktorom sa donje strane…rakete obicno lete po nebu a ne ispod zemlje. I kako je napravila toliko veliki krater a prikolica naostecena i samo izvrnuta…. Sve mi to nesto jako cudno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here