Srpski MMA borac Darko Stošić nokautom je savladao Mihala Vlodareka u povratničkoj borbi u najjačoj evropskoj fajterskoj organizaciji (KSW).

Posle borbe, Darko je bio vidno zadovoljan.

– Nije baš da sam ovo planirao. Plan je bio da ostanem na nogama, da probam tako da ga nokautiram, jer je on jako poznat po rvanju, a i krupan je, jak, 110 kilograma ima.

– Ipak, kada sam video da mogu lako da ga oborim, to sam i uradio. Ja sam svestran borac. Volim da se borim na nogama, znate i sami da ljubitelji ovog sporta vole takve udarce, vole, da kažem “krv u oktagonu”, vole takve nokaute, ali kao borac, ako mogu već da završim borbu i na tlu, bilo da je to polugom, udarcima, kako god, zašto da ne – rekao je Stošić.

Srbin je sada član teške kategorije i nema nameru da je menja.

– Ne mogu više da treniram gladan i icrpljen. U teškoj kategoriji sam neporažen, imam 13:0 i neću da se vraćam u neku drugu kategoriju. Možda nisam ogroman kao neki borci, ali sam brz, jak i ne bojim se borbi, tako da definitivno ostajem u teškoj kategoriji.

Stošić je istakao i da je i veoma zadovoljan KSW organizacijom.

– Meni da kažete da se borim u dvorištu, borio bih se. Da treba se borim na ulici – borio bih se. Tačno je, sada nema navijača, ali KSV stvarno od svakog turnira pravi spektakl i potpuno mi odgovara – zaključio je Darko Stošić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here