Štrajk u Partizanu: Nema para, nema treninga!

0

 Fudbaleri Partizana su izgubili strpljenje, pa su stupili u štrajk
 

Finansijska kriza u Partizanu je dostigla vrhunac. Fudbaleri crno-belih, zbog neisplaćenih zarada, stupili su večeras u štrajk i tako postavili ultimatum upravi kluba da neće izvršavati svoje obaveze dok im se ne regulišu zaostala primanja.

Igrači kluba iz Humske su odbili da izađu na popodnevni trening koji je bio zakazan za 19 časova u SC Zemunelo i na taj način su poslali jasan signal rukovodiocima kluba da su ozbiljni u nameri da svoja prava isteraju na čistac. U celoj priči kapiten Saša Ilić i igrači imaju maksimalnu podršku šefa struke Marka Nikolića, koji je posle pobede nad Voždovcem u prvom kolu Super lige javno poručio da samo on i prvotimci znaju u kakvim uslovima rade, aludirajući na činjenicu da plate nisu primili od druge polovine aprila.

"Mocart sport" podseća da se fudbalerima Partizana duguje ukupno nekoliko miliona evra na ime neisplaćenih premija za titule osvojene u sezonama 2011/12 i 2012/13, kao i premije za plasman u Ligu Evrope 2012. godine, kada je trener još bio Vladimir Vemezović.

Neizvesnost traje, pošto je planirano da sutrašnji prepodnevni trening bude otvoren za medije, ali je tokom večeri to otkazano. Inače, tokom dana je kapiten Saša Ilić u ime igrača pregovarao sa upravom Partizana, ali je dobio poruku da para nema.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here