Stric stradale bebe podlegao povredama

0

Kola u kojima se nalazila porodica Marinković
 

Dragan Marinković je otpušten iz bolnice pošto su mu sanirane lakše povrede, ali je ceo dan proveo obilazeći svoju teško povređenu suprugu Mariju (30) i sina Matiju (5). Umotan u zavoje, Dragan je potpuno izgubljen lutao hodnicima bolnice, ne želeći da razgovara ni sa kim. Bolničko osoblje pokušalo je da ga uteši, ali je on ceo dan proveo šetajući od sobe do sobe.

 

"U šoku sam, to je sve što mogu da kažem", prošaputao je Dragan dok se vraćao iz posete supruzi Mariji, čije se stanje stabilizovalo, dok se sin Matija oporavlja.

 

Pročitajte još:

*Iz Švajcarske u tragediju

*Beba umrla zbog pogrešne procene hitne pomoći?

*Stavična nesreća u Makedoniji: Poginula osmomesečna beba iz Srbije

Majka Nikole Marinkovića koliko juče ispričala je za "Vesti" da se moli Bogu da joj sačuva sina.

 

"Strašnu vest dobila sam u deset ujutu, dva i po sata posle nesreće. Kada me je Dragan pozvao mislila sam da mi javlja da su stigli na more. Međutim rekao mi je za stravičnu nesreću. Moj unuk krenuo je prvi put na more, a otišao u smrt. Molim boga da mi sačuva bar Nikolu, jer je dobro dete", rekla je ona.

 

Nikola Marinković studirao je Pravni fakultet u Kragujevcu i trenirao fudbal.

 

U drugim kolima koja su učestovovala u udesu, "fordu" niških registracija, putnici i vozač nisu u životnoj opasnosti. Nikola Gavrilović (20) iz Lalinskih pojata kod Niša, mogao bi već danas da bude pušten iz bolnice pošto mu je u prelomljenu butnu kost ugrađena šipka. Stanje putnice iz "forda" Milice Novović (19) je stabilno, dok ispred sobe vozača Rajka Radojkovića (21), za koga se sumnja da je izazvao sudar, dežura policija.

 

Udes se dogodio pre četiri dana na putu Đevđelija-Veles, kada se "ford" sudario sa "škodom" u kojoj je bila porodica Marinković. Beba Andrija je preminuo, a sedam putnika je povređeno u dva vozila.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here