Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY
Suzana Mančić

Suzana Mančić je za samo osam dana skinula pet kilograma! Nekadašnja loto devojka je na tzv. liposukcijskoj dijeti: jede samo zeleno povrće i pije suplemente i ne sme da okusi ništa slatko, čak ni voće.

– Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svež krastavac. To je tzv. liposukcijska dijeta, na kojoj sam već osam dana. Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dodem do 70 kg. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 kg – priča Suzana i otkriva kako izgleda njena večera:

– Ljudi se čude zato što je večera tokom ove dijete najobimniji obrok, ali verujte mi da radi! Sećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čak i voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokoli, rukola, zelena salata i spanać! Pojedem i parče ribe ili cvenog mesa. Čajeve i kafu mogu da pijem tokom celog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom nedeljno.

Suzana tvrdi da nije malaksala iako je u pitanju stroga dijeta.

– Lepo spavam. Imam energiju tokom celog dana. Ne smem da trenirami trčim, preporučena mi je samo lagana šetnja ili masaža. Najbolje primećujem razliku u kilaži po garderobi koja mi je doskoro bila tesna. Sada mogu da nosim sve što sam do pre pet dana sklanjala u orman – priča voditeljka i priznaje da je rešila da se steše zbog posla:

– Veliki sam hedonista, volim svašta da jedem, ali morala sam na dijetu kada sam videla da sam se ugojila viš od 10 kilograma. Ipak sam TV lice. Od mene se trži da izgledam dobro, ali da se razumemo, ne želim manekensko telo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću da preterujem s mršavljenjem.

Suzana kaže da nosi svoju hranu čak i kada ide kod prijatelja na večeru. – Svi su mi se smejali kad sam to uradila. Ali ja sam karakter i neću da kršim pravila. Ne dajem sebi oduška, nijednom tokomdijete nisam pojela meso sa roštilja ili slatkiše. Time bih pokvarila dijetu – iskrena je voditeljka.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime