Subašić se vratio u Zvezdu

0

Subašić (27) se vratio u beogradski klub posle osmomesečne pozajmice u kineskom Jatiju i do kraja sezone će nositi crveno-beli dres sa brojem 99.

 

"Tu sam, odradio sam jedan trening. Moja ljubav prema Crvenoj zvezdi nikada nije sporna, na šefu Petroviću je da odluči da li za mene ima mesta u aktuelnom timu. Potrudiću se da se izborim za novu epizodu u Zvezdi", rekao je Subašić i dodao:

 

"Na početku sam se teško privikao na život u Kini koji je specifičan. Nakon perioda adaptacije sve je došlo na svoje mesto. Uspeo sam sa Jatijom da osvojim drugo mesto u šampionatu koji je veoma kvalitetan, sa dobrim, pre svega stranim igračima. Odlučio sam se za povratak u Evropu. Momci su sjajno odradili posao u dosadašnjem delu sezone. Vidi se neka nova energija u ekipi. Ako Zvezda nastavi tako da igra mogla bi i do oba trofeja", rekao je Subašić.

 

On je karijeru počeo u Železniku, a potom je igrao za Sremčicu, Ostende (Belgija), Bove (Francuska), Odesu (Ukrajina), Amkar Perm (Rusija), Nefči Baku (Azerbejdžan) 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here