Subotić: Nemam ništa s napadom na Beka

0

Protiv Beka se bori krivičnim prijavama: Stanko Subotić
 

"Odazvao sam se na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio sam na sva pitanja u istrazi oko pokušaja atentata na gospodina Milana Beka. Pošto nemam šta da skrivam, uredno sam se, i u najkraćem roku, odazvao pozivu nadležnih kako bih odgovorio na sva njihova pitanja", piše u Subotićevom saopštenju.

 

On dodaje da nema šta da krije i da je policiju podsetio da je je protiv Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije Novosti.

 

Iako su dvojica biznismena u poslovnom sukobu, Stanko Subotić je saopštio da želi da policija što pre pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a Milanu Beku je poželeo brz i uspešan oporavak.

 

Mediji su objavili da je Stanko Subotić u Beograd doleteo svojim privatnim avionom iz Ženeve, a zatim otišao u beogradsku policiju gde je s njim u svojstvu građanina obavljen razgovor u istrazi rasvetljavanja pucnjave na Senjaku u kojoj je Beko ranjen sa dva metka.

 

"Blic" piše da će ovih dana biti saslušan i vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković, koji bi trebalo da govori kako je sa Bekom kupio C Market.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here