Sud Aci Lukasu pleni imovinu

0

Mirković neće da komentariše, Lukas tvrdi da mu bivši menadžer preti funkcijom i strankom
 

Advokat Saše Mirkovića, Miloš Lekić, izjavio je za "Alo!" da je Aca Lukas izbegavao da vrati novac svom bivšem menadžeru, pa su 29. novembra prošle godine pokrenuli izvršni postupak.

 

"Lukas je od mog klijenta pozajmio 28.511.050 dinara, a o svemu tome su sačinjeni ugovor i menice. Međutim, Lukas nije vratio novac do 15. avgusta prošle godine, iako je u menici naveo da priznaje dug i da će ga vratiti po viđenju. Pošto nije vraćao novac, ja sam ga zvao, ali me on uputio na svog advokata i rekao mi da sa njim o tome razgovaram. Sa njim smo se sastali u nekom restoranu na Dedinju, ali Lukas nije došao uz izgovor da mu nije dobro. Nakon toga, Mirković me ovlastio da dug potražim preko suda", rekao je advokat menadžera i istakao da je priložio svu potrebnu dokumentaciju sudu.

 

On navodi da je sudija Violeta Ignjatović donela presudu koja je poznatom folkeru uručena 9. aprila, kao i da je pevaču naloženo da plati sudske troškove od 144.500 dinara.

 

"Međutim, utvrdio sam da Lukas na svoje ime nema upisanu imovinu, a stan od 200-300 kvadrata na Dedinju nije uknjižen. Saznao sam da je pre tri dana uzeo novac iz dve banke, kao i da su mu blokirani svi računi. Ukoliko ne bude pustio privatnog izvršitelja u stan u kojem živi sa suprugom i decom, on će tražiti asistenciju policije. Ukoliko se nekim drugim putem ne naplati dug, protiv njega ćemo da podnesemo krivičnu prijavu. Lukas još duguje 4.028.269 dinara Mirkovići i zbog toga smo pokrenuli još jedan izvšrni postupak kod sudije Momirke Rašić", rekao je advokat Lekić.

Mirković nije želeo da daje nikakve komentare.

 

Aca Lukas: Ništa ne dugujem!

 

Na salvu optužbi, Aca Lukas je odgovrio saopštenjem, koje prenosimo u celini.

"Advokatska pisanja advokata Saše Mirkovića, koje on pokušava da pretvori kao presudu mogu da potvrde o kakvom čoveku se radi i kakav je to hohštapler. Saši Mirkoviću nisam ništa dužan čak, on je meni dužan, klasično me prevario dok smo radili. Od mojih velikih koncerata uzeo je velike pare, radio raznorazne mućke i prevare, a sve je kulminiralo mojim koncertom na Marakani, gde sam ja sa mojom firmom ostao u ogromnim dugovima, a on sa svojom inkasirao sve pare od karata i sponzora.

 

Sve što kaže je laž jer je on pasionirani lažov i psihopata. Istina je da je od trenutka kada sam rešio da prekinem saradnju, to jest da zaustavim krađu mene, on je krenuo u totalni atak na mene, koristeći svoj uticaj u medijima, svoju funkciju i krenuo da maltretira moju porodicu, prijatelje i moje poslovne saradnike. Preko anonomnih poziva preti funkcijom i strankom. Taj reketaš šalje svim diskotekama i lokalima gde nastupam advokatski dopis gde im traži da mu pošalju 15.000 evra. Istina je da sam ovim povodom čak bio kod Aleksandra Vučića i da mi je rekao da sam u pravu i da mi je rekao da će mi pomoći. Od tada mi se niko nije javio. To je valjda zahvalnica za sve mitinge koje sam pevao od srca u kampanji, a i dalje verujem u njih, samo postavljam pitanje: Dokle će ovakvi kvazi političari, hohštapleri da me mešetare po zemlji Srbiji? A ja nisam jedini primer, pitajte Mariju Šerifović i mnoge druge. Molim da mi odgovore, pa ako je tako u ovoj zemlji nema mesta za mene".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here