Foto: Tanjug/AP
Sejduba Suma

U Kamerunu se održava Afrički kup nacija, a fudbalska reprezentacija Gvineje plasirala se u osminu finala takmičenja gde će se sastati sa Gambijom. Sejduba Suma i Ibrahima Konte su verovatno u tome videli razlog za zabavu, koju su organizovali u svojoj sobi, a zbog koje će ispaštati.

Bivši fudbaler Partizana i njegov cimer Konte, štoper koji trenutno igra za francuski Nior, napravili su žurku u hotelskoj sobi, a prema pisanju medija u Africi, njoj su prisustvovale i devojke, dok su fudbaleri pili pivo.

Iako Suma nije zabeležio minute na prvenstvu, dok je njegov cimer sve tri utakmice igrao po 90 minuta, ipak se našao u žiži javnosti, a zbog toga će morati da plati, ali bukvalno. Fudbalski savez Gvineje je novčano kaznio dvojicu fudbalera, a u zvaničnom obrazloženju su naveli da je to zbog neprikladnog ponašanja.

Trenutni član Kuvajta, koji je imao buran raskid sa Partizanom, još jednom je pokazao da mu disciplina nije jača strana i verovatno je to i razlog zbog čega u karijeri nije napravio neke veće stvari. U svakom slučaju takmičenje za Gvineju se nastavlja, a videćemo da li će finansijske kazne biti i jedine za Sumu i Kontea.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here