Sunčeva kapija u gradu bogova

0

Kapija Sunca u Tihuanakou
 

Po njegovom uverenju, na Zemlju su stigle dve vrste čovekolikih bića. Jedni su za svoje prebivalište odabrali kopno, a drugi more. Došli su svemirskim brodovima, nalik vatrenim kuglama i na Zemlji su boravili sve dok našim precima nisu preneli mnoga znanja i odali moćne tajne.

 

Binomski kalendar

Na Sunčevoj kapiji dešifrovan je binomski kalendar. Narod koji je izradio takav kalendar, nije ga mogao izgraditi bez odgovarajućih optičkih instrumenata. Da li to znači da su ta bića još u vremenu vurma, kada je naš predak išao u čoporima, razvila matematiku i astronomiju. Ova misterija je do danas neobjašnjena.

Ovaj naučnik tvrdi da su vanzemaljski posetioci ostavili brojne tragove koje možemo naći na Dalekom istoku, u Africi, na pacifičkim ostrvima, u Južnoj i Severnoj Americi, ali na prvom mestu u Južnoj Americi, kako se veruje, postojbini misterioznih Inka.

U blizini jezera Titikaka, koje su avanturisti i tragači prerovali tragajući za zlatnim gradom Manoa, u Boliviji, nekada je postojao Tihuanako, poznat kao grad bogova. Danas je to područje koje nudi nebrojane dokaze da je na ovom mestu, pre 20.000 ili 30.000 godina bila razvijena nama nepoznata kultura.

Najbliže odgovore, pretpostavlja Montez, daju ostaci Tihuanaka. Tamo su pronađeni uklesani likovi čovekolikih bića. Ovi tragovi su uklesani na poznatoj Sunčevoj kapiji koja, pored kalendara, ima i precizno izračunata godišnja doba, ravnodnevnice, kretanje Meseca i rotacije Zemlje. Likovi ovih čudnih bića su uklesani na raznim mestima, a na njihovim licima su svemirske maske.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here