Super liga: Vojvodina čeka Zvezdu, Partizan domaćin Donjem Sremu

0

Posle Novog Sada odlazi u turski fudbal: Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš u duelu protiv Vojvodine ovog proleća
 

Vojvodina i Zvezda su ostvarili po dve pobede u prva dva kola i obe ekipe žele pobedu kako bi se zadržale u samom vrhu tabele. Oba tima su do sada postigla po pet golova, Beograđani u utakmicu ulaze bez primljenog gola, dok su domaći primili samo jedan gol. Utakmica se igra sutra od 20.30 časova na stadionu Karađorđe.

 

Super liga

Parovi trećeg kola

 

Subota

17.00 Novi Pazar – Radnički (Kragujevac)

17.00 Voždovac – Rad
17.30 Spartak – Mladost
18.00 Jagodina – Radnički (Niš)

19.30 Napredak – OFK Beograd

20.00 Borac – Čukarički

20.30 Vojvodina – Crvena zvezda

 

Nedelja 

19.00 Partizan – Donji Srem

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 časova igraju protiv Donjeg Srema i žele pobedu kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. To će biti prva utakmica Partizana na domaćem terenu ove sezone, posle dva gostovanja. Partizan je ostvario obe pobede na početku prvenstva, a Donji Srem ima pobedu i poraz i zauzima deveto mesto. Crno-beli u utakmicu ulaze posle jučerašnje pobede protiv azerbejdžanskog Nefčija rezultatom 3:2, u prvom meču baraža za Ligu Evrope. Beogradsku ekipu će predvoditi pomoćni trener Zvonko Varga, pošto je trener Marko Nikolić kažnjen utakmicom suspenzije zbog isključenja u Nišu, u prošlom kolu protiv Radničkog.

 

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 20 časova igraju u Čačku protiv Borca i pokušaće dobrim rezultatom da se zadrže u gornjem delu tabele. Crno-beli sa Banovog brda su trenutno četvrti na tabeli sa četiri boda, dok Borac na sedmom mestu ima bod manje.

 

U malom gradskom derbiju Voždovac će sutra od 17 časova biti domaćin Radu. Voždovac još nije osvojio nijedan bod i nalazi se na začelju tabele, dok je Rad u prošlom kolu pobedio Borac (2:1) i zauzima osmo mesto sa tri boda.

 

Novi Pazar na svom terenu sutra od 17 časova igra protiv Radničkog iz Kragujevca i pokušaće dobrim rezultatom da se zadrži u gornjem delu tabele. Pazarci su u prošlom kolu odigrali nerešeno sa Čukaričkim (1:1) i na petom mestu imaju četiri boda, dok je Radnički osvojio prvi bod u prvenstvu protiv Napretka (0:0) i zauzima
11. mesto.

 

Fudbaleri Jagodine pokušaće sutra na svom terenu od 18 časova protiv Radničkog iz Niša da zabeleže prvu ovosezonsku prvenstvenu pobedu. Obe ekipe su ubedljivo poražene u prošlom kolu, Jagodina od Zvezde sa 0:3, a Radnički od Partizana sa 1:4. Jagodina je 13. na tabeli sa bodom, dok je ekipa Dragoslava Stepanovića
poslednja bez bodova, sa jednim datim golom.

 

Spartak sutra od 17.30 časova igra protiv Mladosti iz Lučana i pokušaće da
ostvari drugu prvenstvenu pobedu, dok će Napredak od 19.30 igrati u Kruševcu protiv OFK Beograda. To će biti duel ekipa koje još nemaju pobedu u ovom prvenstvu, a do sada su osvojile samo po bod.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here