EPA/FLORIAN WIESER
El Mekferson

Jedna od najlepših supermodela svih vremena El Mekferson dogodila se nezgoda za koju je okrivila novinare.

Poznata po nadimku Telo, australijska manekenka je u Beču prisustvovala otvaranju operinog bala. Posle konferencije za novinare koja je najavljivala Bal Bečke opere, El se zahvalila publici i krenula da silazi sa bine. Dok su joj saradnici pružali ruke, a fotografije je neprestano slikali, El se saplela i pala niz stepenice.

Nakon što je došla sebi od pada, El je zamolila novinare da ugase kamere i da prestanu da je fotografišu jer je od količine bliceva i svetlosti izgubila tlo pod nogama.

“Ovo se desilo jer je oko mene bilo toliko bliceva i kamera da nisam mogla da vidim gde hodam. Bilo bi lepo kada biste nas pustili da hodamo slobodno”, poručila je novinarima.

Inače, balu je prisustvovao i ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić, koga je pozvao austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe, dok je austrijski kancelar Sebastijan Kurc pozvao premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva.

“Opernbal” je, ne samo glavni događaj bogate balske sezone u Austriji, poznat širom sveta, već i prilika za političare da pozivanjem u goste svojih kolega iskažu podršku njihovom delovanju i njihovim zemljama.

Brojne lože bečke Opere zakupili su i poznati privrednici i kompanije, a naftni koncern OMV ugostio je nekadašnjeg nemačkog kancelara Gerharda Šredera.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here