EPA/Valdrin Xhemaj
Aljbin Kurti

Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa, komentarišući pobedu na izborima za gradonačelnika u Podujevu kandidata Samoopredeljenja Špejtima Bulićija, rekao je da se ne slaže sa izjavom lidera te partije Aljbina Kurtija da je to bio referendum, dodavši da je DSK spreman i da se ne plaši izbora.

– Kurti je veoma dobar u propagandi i mislim da to prilično dobro razrađuje. Ne postoji referendum sa izlaznošću od 40 odsto građana, nema referenduma u ​​vreme pandemije, nema referenduma za 10 meseci upravljanja opštinom – rekao je Mustafa za TV Kljan Kosova.

Istakao je da postoje različiti referendumi, ali da je Kurti imao potrebu za stvaranjem atmosfere i kampanje za neke druge izbore.

– Što se tiče onoga što će se dogoditi u budućnosti, bilo na lokalnim ili centralnim izborima, mi se protivimo Aljbinu Kurtiju i spremni smo da se takmičimo. Ni u kom slučaju se ne bojimo izbora, iako se daju razne analize i ankete sa različitim rezultatima. Kada se takmičimo očekujemo da pobedimo – dodao je Mustafa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here