Survivor: Bibi nova Nikolina žrtva

0

Srdačan pozdrav posle borbe: Bibi i Nikola
 

Kragujevčanin Nikola, učesnik rijaliti-šoua Survivor, može da se pohvali da ima svoje ostrvo!

 

Od dolaska na Ostrvo duhova, Nikola je redom izbacivao suparnike, a njegova nova žrtva bio je Beograđanin Bibi.

 

Ko je Aleksandar Bošković (28)

 

Zanimanje: vlasnik hostela, radnik obezbeđenja i student bezbednosti.
Aleksandar studira, sa porodicom vodi hostel u Beogradu, a svojevremeno je bio telohranitelj “nekim veoma važnim facama”. Ovog momka avanturističkog duha uzbuđuju brzina i rizične situacije.

U komplikovanoj igri za opstanak, koja je zahtevala i spretnost i koncetraciju, jer je trebalo prelaziti konopce, čvorove, grede, Nikola je pobedio svog drugara i pokazao da je neprikosnoveni gospodar Ostrva duhova.

 

"Pre polaska na Filipine, u Beogradu sam rekao da ću biti pobednik Survivora, jer sam želeo ljudima da pokažem da imam veliki motiv. Međutim, u životu nekada druge okolnosti utiču na ostvarenje zacrtanih ciljeva. Bio sam pod velikim pritiskom i to je uticalo na mene i zbog toga sam podbacio i fizički i mentalno", rekao je Bibi pre nego što je zauvek napusto Survivor.

 

Poželeo je Nikoli, ali i Slovencima Klemenu i Teji sve najbolje u nastavku takmičenja, jer su oni njegovi favoriti. Pogledajte kako je Bibi predstavljen na početku ovog šoua:

 

 

Dok su se Nikola i Bibi borili za opstanak, plemena Ga dang i okrnjeni Manobo ušli su u novu borbu za imunitet.

 

Između pet takmičara bile su umetnute četiri lobanje, koje je trebalo podupreti rukama ne dozvoljavajući da padnu na zemlju. Anin pritisak ruke popušta i prva lobanja pada. Žene Manoba su se opasno spetljale, i bez obzira na lavovsku borbu jedina dva muška predstavnika, Luke i Dušana, Ga dangovci odnose ubedljivu pobedu.

 

Manobo će na Plemenskom savetu morati da se odluči za nekoga ko će otići na Ostrvo duhova. Ostaće ih samo četvoro…
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here