Survivor: Pokajanja i pomirenja

0

Posle borbe pobednički tim uživa u gozbi
 

Članovima starog "Manoba" Srđanu i Dušanu je žao što je sav teret svaljen na Nemanju, ali ocenjuju da je Novosođanin, ipak, otišao predaleko.

 

Od Nemanje se ograđuje i njegov najbolji prijatelj – Njegoš. On bi čak hteo da se uživo izvini Ani. On je izjavio da žali zbog svojih postupaka jer je stvarno gotivi.

 

I Višnja i Nikola su u posebnom stanju. On joj zamera što je učestvovala u onoj neprijatnoj situaciji sa Peceom, iako su mu ruke čiste, a obraz beo. Višnja ga pita da li može on nju da skapira. I tako se i ta ratna sekira zakopava.

 

Višnja kaže da je od početka Survivora ništa nije tako pogodilo kao Dinina dva glasa, a Dini je žao što ju je povredila, ali smatra da je ispravno glasala. Razlozi da dva puta napiše Višnjino ime su to što je Višnja slagala da ni sa kim nije pričala o kandidatu za izbacivanje i što je, kad je videla Nikolu, rekla da ne zna da li da plače ili da ga zagrli. Višnja kaže da je to bilo ironično, ali džabe. Dva glasa su pala i popravke nema.

Da se nisu folirali kad su se međusobno hvalili, dokazuju u borbi za nagradu. Višnja i Aca izvlače dobitne brojeve i mogućnost da baš oni biraju članove svog tima. Višnja bira Teju, Dinu, Nikolu i Duleta, a Aca Klemena, Srđana, Vesnu i Njegoša. Acin tim je spretniji i osvaja gala ručak. Da bi ispali fer prema gubitnicima, dozvoljavaju im da za ručak otvore konzervu tunjevine.

 

A za stolom – idila. Čorbica, riba, škampi, krabe, meso, vino, voće, pirinač… Spojila ih je glad, pa komentarišu Nikolino ponašanje. Aca ga je provalio, on i Višnja uopšte nisu ok likovi, a i ostali ne mirišu njegovo ponašanje. Ne sviđa im se što je Nikola svu krivicu svalio na Pecea, ali se slažu da ima mnogo dobru priču.

 

Za to vreme, gubitnička ekipa kuva pirinač, malo zbunjena Višnjinim izborom u borbi. Ona iz zezanja kaže da je birala sve koji su glasali za nju sinoć, a Dini i Nikoli uopšte nije jasno zašto je njih izabrala.

 

Po povratku u kamp, siti pobednici donose cveće devojkama, a i Dušana su zakitili. Dan je divan, opušten i idiličan, kaže Srđan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here