MARKO EDGE
Grupa Van Gogh

Koncert grupe Van Gog održaće se u klubu Replugged 2. juna sa početkom u 20.30 časova. Jedan od najznačajnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije napraviće spektakularnu zabavu u Bečkom klubu.

– Nastavili smo turneju “Visoki napon” na kojoj promovišemo album “More bez obala”. Sa bine emitujemo visoki napon i publici, koja je ostala verna rokenrolu duboki naklon za sve godine posvećene našem pravcu. Susret sa fanovima smo imali u Kombank dvorani 11. i 12. marta, zatim u Kotoru preko Opova, pa sve do srca Evrope. Pred nama je koncert u Beču u Repluggedu, mestu gde se dešavaju rokenrol svetkovine i evo zadovoljstvo mi je da pozovem publiku na druženje na kome ćemo prelistati sve albume Van Goga. Koncerti pred zemljacima uvek su emotivni, što se vidi po njihovoj, ali i našoj reakciji. Beč je prvi nastup u inostranstvu posle korone. Raduje nas što ćemo obići i veliki broj gradova u Evropi. Pred nama je i turneja u Kanadi, a tokom jeseni odlazimo ponovo u Australiju – kaže nam Zvonimir Đukić Đule.

Dugi niz godina nisu svirali u Beču, i kako kaže frontmen grupe pogotovo se raduje atmosferi kluba.

– Broj karata je ograničen. Klub je 350 do 400 ljudi i posebna privilegija je ta što će publika svih generacija u direktnom kontaktu licem u lice sa nama podeliti sigurno nezaboravno veče i uživati u pesmama koje su obeležile karijeru grupe Van Gog. Uz kupljenu ulaznicu svaki posetioc će dobiti CD, a majice na kojima će biti ispisani gradovi koji su pred nama tokom leta i jeseni, će biti u prodaji. Početak drugog dela turneje obeležiće i spot koji smo snimili u Kombank dvorani za pesmu “Više te ne volim ko pre”.

Uz “Vesti” na koncert

Grupa Van Gog deli 3 puta po 2 karte, za najbrže čitaoce “Vesti”, koji se mogu javiti na telefon naše redakcije u prestonici Austrije, 069 912 082 768. Oni najsrećniji svoje ulaznice mogu preuzeti na ulazu kluba i uživati uz svoju omiljenu grupu. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here