Šutanovcu pretili preko društvenih mreža

0

Pretili mu putem društvenih mreža: Dragan Šutanovac
 

"Ove pretnje logičan su nastavak i posledica toga što je mržnja postala legitiman način iskazivanja političkih stavova i činjenice da svi oni koji upućuju pretnje čine to lagodno, bez ikakvog straha da će zbog toga odgovarati ili biti kažnjeni. Sa takvom praksom mora se prestati", navodi se u saopštenju DS-a.

 

Ta stranka je navela da niko ko misli drugačije ne sme više biti proglašavan državnim neprijateljem ili mrziteljem države jer tako nešto samo dodatno ohrabruje one koji političke razlike žele da rešavaju nasiljem, pretnjama i najtežim krivičnim delima.

 

Šutanovac, koji je i bivši ministar odbrane, preko Tvitera je naveo da je dobio pretnje osobe koja se predstavlja kao Slobodan Ilić i koja je navela da njemu i njegovom kumu (Borisu Tadiću) treba ispaliti metak u čelo zbog svega što su učinili za NATO u cilju uništavanja Vojske Srbije.

 

"Za sve što si ti i tvoj kum Boris (Tadić) učinili za NATO u cilju uništavanja naše armije, treba ti ispaliti metak u čelo, kako tebi tako i tvom kumu. Jednom od vas je metak pokidao srce, slična sudbina čeka tebe i tvoju porodicu!!!", naveo je taj čovek u svojoj poruci.

 

Šutanovac je dodao da će taj slučaj prijaviti i da veruje da nadležne službe mogu da spreče namere takvih ljudi.

 

"Policija vrlo lako i brzo može da ustanovi ko je Slobodan Ilić koji preti mojoj porodici. Očekujem reakciju. Naravno da ću da prijavim. Nikada niko nije bio toliko bezobziran da preti mojoj porodici. Ko god da je, ovo je više nego jasno krivično delo!", napisao je Šutanovac.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here