EPA-EFE/Etienne Laurent

Paris Hilton je nekoliko meseci provela u turbulentnoj i tajnoj vezi sa srpskim fudbalerom Aleksom Novakovićem, koja nije baš dugo potrajala zbog ljubomore.

U snimcima koji su objavljeni se jasno mogu videti scene nasilja između Paris i Alekse.

Naime, njih dvoje su se potukli u bekstejdžu jer je Hiltonova pre nastupa na prestižnom muzičkom festivalu “Tomorrowland” u Belgiji doživela nervni slom kada je imala problema upravo sa Aleksom.

Rediteljka Aleksandra Din koja je radila na dokumentarcu je prošle nedelje otkrila da je naslednica bogate imperije želela da se poglavlje pod nazivom “loša ljubavna veza” ukloni iz filma, ali to na kraju ipak nije učinjeno.

Na početku njihovog sukoba ona moli fudbalera da prestane da je stresira, međutim, on to odbija i od nje zahteva da je poljubi, što ona odbija.

Njemu je zasmetalo to što ga je više od pet puta ostavila samog, na šta mu ona odgovara da je morala da uradi devet intervjua, te da zbog toga nije mogla da bude sa njim.

– Možete li mu reći da se smiri? Ovo je za…… Nastupam na “Tomorrowland”. Mora da se smiri. Muka mi je od ovog sr*nja. Počinjem za šest minuta – besno je govorila Hiltonova u bekstejdžu i u jednom trenutku besna zbog svega, Paris napada svog dečka fizički.

Dok su hodali ka bini, Novaković je nastavio da se raspravlja, na šta mu je ona odgovorila:

– Molim te se zaustavi. Volim te, molim te stani. Molim te, stani, molim te – govorila je samo nekoliko minuta pre početka nastupa Hiltonova.

Kako je Aleksa na pauzi njenog nastupa nastavio isto da se ponaša, Hiltonova je skinula narukvicu sa njegove ruke koja obezbeđuje ulazak na scenu i zatražila od obezbeđenja da ga izbaci napolje.

Podsetimo, Paris je oduvek vodila buran život, pa se nekoliko puta verila. Od 2002. godine pa do početka 2003. godine bila je verena sa Džejsonom Šoom, manekena koji je radio kampanje za prestižne svetske brendove.

Ona je zatim, 9. maja 2005. godine, objavila veridbu sa Parisom Lacisom, grčkim bogatašem. Ali, 1. oktobra iste godine, objavila je da je veridba raskinuta. Ubrzo posle toga počela je da se viđa sa Stavrosem Nijarhosom Trećim, izdankom loze grčkih brodovlasnika, ali je 2. maja 2006. godine objavljeno da je par raskinuo.

Potom je 2018. godine objavila je zaprošena od strane glumca Krisa Zilka, ali je ljubavna veza prekinuta posle deset meseci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here