EPA/ETIENNE LAURENT
Džo Bajden

Kandidat za predsednika SAD, demokrata Džo Bajden, rekao je da je Rusija ponovo počela da se meša u američke izbore i da sada deluje protiv njegovog predizbornog štaba. On je pozvao Amerikance da doniraju novac za njegovu fondaciju, koja bi trebalo da se bori protiv laži i stranog uplitanja, prenosi „Si-En-Es njuz“.

Bivši potpredsednik, a danas kandidat za predsednika SAD Džo Bajden obratio se na svom Tviter nalogu putem video-snimka i pozvao Amerikance da daju po pet dolara za borbu protiv stranog mešanja. U video-obraćanju političar govori da su se „Rusi sada namerili na njega“.

​- Ponovo Putin i Rusi pokušavaju da se umešaju u naše izbore i da odluče ko će biti predsednik. Ovog puta sam ja predmet njihove pažnje, jer Putin zna da ako ja postanem predsednik SAD, doći će kraj danima njegove tiranije, njegovim pokušajima da zaplaši SAD i zemlje Istočne Evrope. On je nasilnik, isto kao i američki predsednik. Ja znam da on ne želi da ja postanem predsednik, jer bi se sve promenilo – rekao je Bajden u video-poruci.

Na kraju se obraća predsedniku Rusije.

– Gospodine Putine, američki narod donosi odluku na svojim izborima, a ne Vi – tim rečima je Bajden završio svoje obraćanje.

On je na Tviteru napisao da su se ruski Fejsbuk trolovi vratili i da su ovog puta protiv njegove izborne kampanje.

– Ne možemo dopustiti da se ponovi 2016. godina – ocenio je kandidat za predsednika SAD.

Na kraju je Bajden pozvao Amerikance da novčano doprinesu njegovoj fondaciji.

– Dajte svoj doprinos u vidu pet dolara, kako biste Putinu poslali poruku da na izborima donosi odluku američki narod, a ne on – navodi se u poruci Bajdena, uz koju je priložen i link koji vodi do sajta njegove fondacije.

1 COMMENT

  1. Bidenu, lupas bez veze, ti i tvoji politicari ce te se sakriti u misju rupu, a ostali ce ginuti samo zato sto hoces politicke poene, a dobro znas da je to pocetak kraja amerike i sveta.
    Ipak mislim da mozes izmisliti nesto pametnije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here