Sve ljubavi i svađe “VIP Velikog brata”

0

Romansa… Mladen i Anabela
 

 

 

 

Pre tačno četiri nedelje u kuću Velikog brata na Košutnjaku ušlo je 14 poznatih ličnosti iz Srbije, Bosne, Makedonije i Crne Gore. Većina imena procurila je pre nego što je rijaliti počeo, ali organizatori su priredili iznenađenje koje je držano strogo u javnosti – kraljica narodne muzike Lepa Lukić našla se među top 14 ukućana.
 

Prvih nekoliko dana u kući je vladala prava idila, pa se mnogima činilo da će šou proći bez većih ispada. Međutim, ove sezone dogodilo se ono što smo najmanje očekivali u VIP serijalima – romansa. Sveže razvedena Anabela Đogani nije odolela šarmu manekena i bivšeg dečka Seke Aleksić – Mladena Radulovića.

 

Kada je Mladen prvi put pokazao da mu se pevačica dopada, ona se pravdala i sebi i ukućanima da ona nema ništa sa tim, da joj je Mladen drag, ali da nema ništa od bilo kakvog muvanja. Međutim, desilo se upravo suprotno, čemu je Veliki brat svojski doprineo, spajajući ih u svim mogućim zadacima. Istina, ni ovog puta se nije dogodilo ono što fanovi ovog rijalitija iščekuju već četiri godine – eksplicitne scene seksa.

 

Međutim, maneken i pevačica provodili su zajedničke noći u krevetu, nekoliko puta su se poljubili, a onda je senku na ovu špansku seriju bacila Anabelina sumnja. Ona je posle dve nedelje konačno priznala da joj se Mladen sviđa, ali mu je i rekla da sumnja da se on udvara zarad slave koju maneken juri.

 

"Ti si se možda opustio zato što si izvršio zadatak! Smuvao si pevačicu u kući! Ne znam da li si hteo, morao ili nešto slično, ali si uspeo", rekla je povređena Anabela.

 

Mladen je pokušavao da je smiri i rekao da mu se stvarno sviđa i da je sa njom zato što to želi, a posle je u razgovoru sa Divnom ispričao da je možda bolje da sačekaju kad izađu napolje nego da u VB kući "prave špansku seriju".

 

Za to vreme, napolju se digla čitava frka kada je reč o ovoj romansi. Bivši Anabelin suprug i otac njihovih ćerki Gagi Đogani optužio je Mladena da je muška sponzoruša i da nema snage da gleda razmenu nežnosti u kući Velikog brata, a bivša jetrva Slađana Delibašić osudila je njeno ponašanje.

 

Bora Drljača o Bokijevoj higijeni

Da odnosi u kući VB nisu bili nimalo idilični pokazuju izjave ukućana koji su ispali dan pred veliko finale.

Tako je folker Bora Drljača, po izlasku, najpre osuo paljbu po Bokiju.

"Ne znam ko su mu roditelji, ali su od njega napravili neurednog čoveka koji se maže puderom za trpezarijskim stolom, za kojim posle moramo da jedemo. Glumi čistunca, a prljave stvari ostavlja svuda po kući", rekao je Drljača, koji nema lepo mišljenje ni o Erinom ponašanju.

 

"Eru sam podržavao samo zato što mi je prijatelj. Mislim da je preterao u svađama", konstatovao je Bora, osvrnuvši se na pretnje koje je uputio Divni, kada joj je rekao da joj je bolje da mu ne staje na žulj.

 

"Nju sam tek u kući upoznao i ovako ću reći: ona je samo jedna od 100 osoba koje rade na radiju i koju ljudi znaju samo zato što je majka Jelene Karleuše."

"Takvo ponašanje u javnosti je žalosno i krajnje degutantno. Zar nije mogla da nađe nekog drugog da se s njim ljubi, nego baš bivšeg dečka svoje koleginice? Toliko je muškaraca na svetu, a ona se uhvatila za ovog, koji i nije neki frajer. Baš sam razgovarala o tome sa Gagijem, koji je u početku mislio da je sve samo šala, ali sad vidi da se Anabela zaljubila u tog manekena Mladena – rekla je Slađa za jedne dnevne novine.

 

Mladen Radulović je po izlasku priznao da se zaljubio, ali je demantovao Gagija da gradi karijeru na Anabeli.

 

"Nek Đogani priča šta hoće. Nisam muška sponzoruša i ne zloupotrebljavam njegovu bivšu suprugu", izričit je bio maneken i dodao da mu ne smeta što ga optužuju da nosi samo stvari koje mu je Seka kupila.

 

Ipak, nesumnjivo je pravi hit u kući bio kontroverzni Boki 13, koga su, na veliko iznenađenje, ukućani dobro prihvatili, a naročito Lepa Lukić, koja mu je postala najbolja drugarica. Međutim, upravo na toj relaciji su pale i najveće svađe i suze. Lepa se pokazala kao najemotivnija ukućanka, koja je u najveće konflikte ušla sa kolegom Erom i drugom Bokijem.

Era, kome je često fitilj bio prekratak, nije štedeo pogrdne reči i optužbe na račun koleginice, javno govoreći da je kockarka, da pljuje po svim koleginicama, nazivajući je babetinom. Lepa mu je uzvraćala na račun njegovog kontroverznog ponašanja u javnosti i kompromitujućih fotografija. Žrtve Erine nervoze bili su Divna, Sanja Brnović i Boki, zbog koga je čak jedan dan štrajkovao glađu. Na Erinoj crnoj listi čak se u jednom trenutku našao i ćutljivi Milan.
 S druge strane, Lepa Lukić je u konflikte najčešće ulazila zbog svoje revnosti pri obavljanju zadataka, u čemu ju je najviše nervirao Boki, koji se, prema njenom mišljenju, ponašao neozbiljno. Svaku svađu sa njim kraljica narodne muzike je otplakala, a najviše suza je palo prilikom pripreme poslednjeg zadatka – uvežbavanja pesama za "Balkan song kontest".

 

Ali da se krv, suze i znoj ipak isplate govori to što su upravo Lepa, Boki i Ervin pobedili na ovom muzičkom takmičenju, izvođenjem hitova "Insomnija" i "Hajde da se volimo". Na istom su zablistali i Era, Bora i Divna, koji su na svojevrstan način odrepovali rep hit "Žaklina traži sponzora".

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here