Crvenazvezdafk.com
Borjan podigao šampionski trofej

Crvena zvezda je novi-stari prvak Srbije.

Na zapadnoj tribina stadiona “Rajko Mitić”, posle trijumfa nad Metalcem (5:1), održana je svečana ceremonija dodele pehara.

Kapiten i golman Milan Borjan podigao je trofej namenjen šampionu, zajedno sa saigračima.

Njemu su u ruke uručili dva pehara generalni sekretar Zajednice superligaša i prvoligaša Darko Ramovš i v.d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić.

Za šampione Srbije, četvrti put u nizu, napravljen je špalir dečaka iz omladinske škole crveno-belih.

Sa razglasa su prozvani svi igrači zajedno sa stručnim štabom i ostalim saradnicima, kao i fudbaleri koji su u prvom delu sezone nosili dres Zvezde.

– Mnogo toga lepog smo rekli i uradili ove godine. Ostalo je još finale kupa i šest dana da se odmorimo posle jednog fenomenalnog prvenstva. Sve čestitke momcima, pokazali su i ovom poslednjom utakmicom da žele da se takmiče i da napreduju, da naprave rekorde. Ovo je jedna istorijska sezona za ove momke. Ja im želim sve najbolje, da 25.maja budu pravi, baš onako kako treba. Čeka nas jedna takmičarska utakmica u kojoj se nadam da ćemo obradovati naše navijače dugo željenom duplom krunom. Posle toga znamo šta sledi – odmor i dosta dobre pripreme, jer nas u budućnosti čekaju dosta ozbiljni izazovi – naglasio je Stanković.

Trener crveno-belih se osvrnuo i na raspucanost Zvezdinih igrača u današnjoj utakmici.

– Raduje me efikasnost koju smo pokazali. Od početka sezone smo težili igri na „gol više“. Radili smo dosta na pobedničkom i napadačkom mentalitetu u kome nema stajanja. Ne smemo da budemo površni i da se zadovoljavamo postignutim. I kada povedemo treba da igramo kao da je 0:0 – kazao je Stanković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here