Sveštenici pevali i igrali

0

Predsednik Crkvenog odbora Radivoj Malić kaže da su na dočeku i proslavi srpske Nove godine bili i parohijani koji su se angažovali u aktivnostima na pripremi Badnje večeri i proslavi Božića i na taj način izražena im je zahvalnost za pomoć. Svima koji su tokom prošle godine bili angažovani i pomagali aktivnosti Crkvene opštine zahvalio je u zdravici i protojerej Marinko Rajak.

Za dobro raspoloženje brinuli su se Cile na klavijaturama a pesmom Nada Đorđević i Goran Grbić. O dobroj atmosferi na dočeku i proslavi Pravoslavne nove godine svedoči i činjenica da su sveštenici igrali i pevali. Tako je protojerej-stavrofor Đorđe Trajković rado zapevao sa Nadom Đorđević a protojerej Marinko Rajak i jerođakon Stefan Jugović zaigrali su u kolu.

Iako je za veliki broj gostiju na dočeku i proslavi srpske Nove godine sreda bila radni dan, nije se previše žurilo kući, pa se su se u kolo hvatali i mlađi i stariji iako je bila prošla ponoć.

Tombola

Tokom večeri organizovana je tombola sa četiri nagrade: monografija "Tajna ostroškog čudotvorca", ikona i dve srpske čuture za rakiju. Dobili su ih Nemanja Kalinić, Savo Bigović, Siniša Simić i Anton Bruntaler, jer su pogodili njihovu težinu dok su bile u paketu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here