ATAImages
Ceca Ražnatović

Javnost je juče saznala da se folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme zabavlja sa biznismenom Bogdanom Srejovićem.

Upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu, dok je ekipa “Paparaco lova” uhvatila golupčiće u srpskoj prestonici.

Oni su se poljubili, ali i držali za ruke, a evidentno je da sreću ne žele da kriju.

– Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlaze u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkrio je izvor koji je do detalja upućen u vezu Cece Ražnatović i deset godina mlađeg Srejovića.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime